Beck.

Igår så var jag och Johan på Bio i Borås. Vi såg den nya Beck och den var faktist skit bra, den bästa beck som har gjorts tycker jag allt. Den var spännande från början till slut och den rekomenderar jag verkligen. Före det tänkte vi äta på en resturang men när vi åkte förbi hans mormor och morfar så hade de precis satt på grillen så vi åt lite gott där istället. Slapp man slösa pengar på dyr mat.
Idag har jag haft väldigt tråkigt, Johan har jobbat så jag har bara väntat på att tiden ska gå så att vi kan umgås. Jag har vart nere på stan och handlat lite mat, jag har duschat, diskat, bytt sängkläder, hälsat på hos min bror och hans tjej och lite annat. Sen nu när han äntligen kommer hem så spelar han wow och jag la mig framför min dator igen. Life is soooo booring utan ett jobb. Hatar denna jävla krisen som är nu. Blir så arg när jag tänker på det. Får försöka se lite ljust på livet iallafall min tandställning åker ju faktist bort om 2 dagar, tjatar om det precis hela tiden men det ska bli så skönt att bli av med den. Den är både störande och ivägen.
Nu vet jag inte vad jag ska göra men täntke kolla efter en höst jacka på internet. CIAOO



En bild från förra vintern ungefär. Saknar mitt ljusa hår när jag ser bilder men minns jag rätt så tyckte jag inte alls om det när jag väl hade det.
0 kommentarer

=)

Hello!

Imorgon har jag bestämt tid hos frissan. Jag ska göra lite slingor hade jag tänkt. Var ju där för inte så längensen men man ser inte ens någon skillnad. Så kasst. Får hoppas att denna gången blir lite bättre. Snart ska jag till stan. Ska hämta min plattång som jag skickat efter om den nu kommer idag vill säga.
Nu är det bara två dagar kvar tills jag tar bort min tandsällning. Helt sjukt så fort tiden går. Blir kul att ha lite ljusare och ingen utväxt när man tar bort den också.
I helgen har jag vart duktig och jobbat. Trivs verkligen där nu. Kan man en sak gillar man det. I början var jag helt osäker och då blir hela stället kasst. Längtar tills jag får jobba igen. Det är inte det lättaste att få jobb nu alltså. Tänkte gå ner och anmäla mig på arbetsförmedlingen men kanske onödigt här i Ulricehamn när jag snart flyttar till Borås. Nu ska jag göra lite frukost.
Kram kram
0 kommentarer

lägenhet

Idag var vi och kollade på en lägenhet på Göta, jätte fin. Behövs bara lite renovering och det får vi gratis bara vi gör det själva. Bättre kan det inte bli. Vi fick den också! WIIIE :D
0 kommentarer