Gottiitt

Hejsan =) Idag har jag och Johan vart på Jysk, det var meningen att vi bara skulle köpa ett parasol först men sen blev det lite mer, vi köpte en soptunna till badrummet, tvålhållare och tandborsthållare, manikyrsaker och en vattenkanna. Sen efter det gick vi till ica med josse, john och freddy och köpte mat. Vi köpte även ett paket så vi kan baka brownies, får se hur det smakar. det är strax klart så ska ta ut de från ugnen nu =)

1 kommentar

gott

Sådär nu har jag vart och handlat med Josefine =) Jag köpte bla. Juice, gurka, doftsak, mjölk, kakor med mera :P Det är riktigt kul att handla men inte lika kul att gå hem med varorna i denna värmen fyfan.

Just nu sitter jag och kollar på lite olika goda recept som man kan laga och jag blev väldigt sugen på detta:Tid: 20 min
2 portioner.

2 kycklingfileer
2 tsk curry
Smör
Salt
Svartpeppar
1 röd paprika
1 paket bacon (om man vill)
2 dl creamfraiche
Jordnötter (om man vill)

Såhär gör man:
Man strimlar kycklingen.
Man hettar upp en stekpanna, lägger i kyckligen och strör på curry, salt och peppar.
Sedan strimlar man paprikan och baconen och lägger i stekpannan.
Rör sist ner craimfreshen och låt allt koka i 1-2 min.
Strö sedan över jordnötter och servera.

0 kommentarer

=)

Godmorgon! =)

Har precis vaknat, så skönt att sova ut och ännu skönare att man är ledig! Lite tråkigt bara att det är så molnigt när man kollar ut. Hade bestämt att fika och bada med josse idag ju. Hoppas det blir finare framåt dan. Nu hade jag tänkt att göra lite frukost och sen sätta mig på balkongen, finns nog inget skönare. Sen ska jag hoppa in i duschen =)Idag är det fem dagar kvar tills jag och johan firar ett år tillsammans och det är 10 dagar kvar tills jag fyller år =) Tiden går fort.
0 kommentarer