Bikini

Skickade efter denna bikinin igår, sicken tur för idag när jag kollade fanns det bara storlek M kvar. Ska skicka tillbaka en annan ranndig från nelly idag med, dum som jag är beställde jag bara underdelen. Ska också hämta en klänning som kom igår från Nelly, tror inte riktigt det är min stil men är den fin på ska jag ha den på studenten.

7 kommentarer

läsa lite

Blev lite plugg idag med älsklingen i telefonen hehe. Först läste han lite sen jag. Både vi har samma häfte som vi ska läsa så det är både enklare och göra det tillsammans med någon. Kollade också på andra avenyn nyss, ganska bra och det gör så att tiden går fortare. Jag förstår inte vad som händer med mig men jag är alltid trött tidigt på kvällarna nu för tiden, jag brukar annars lägga mig vid 2 någongång innan jag tröttnade men men spelar ingen roll ändå lika trött på morgonen ändå. Nu väntar jag på att min sötnos ska ringa igen så att vi ska fortsätta med vårt häfte, vi läser svenska B så det är till nationella provet vi läser. Lika bra att göra det även om det är hur tråkig text som helst...men vist, det finns något intressant som man hittar...ibland!

1 kommentar

And im feeling goooood

Jag sa neej till pizza idag, duktig jag är! Men jag ångrar mig nu efteråt. Det blev köttbullar och makaroner istället, de klassiska! I skolan idag har vi dansat  stöveldansen haha så jävla fult, men ändå coolt på något sätt, bara alla gör samma sak på samma gång. Vi har även dansat feelin good, men den är fruktansvärt tråkig, pinsamt idag när hon filmade för jag var inte alls med i svängarna =), men men får hoppas på att jag sätter den koregrafin snart. Men de är ju så att det man inte tycker är snyggt vill man heller inte lära sig.
Jazz är inte riktigt min stil.....
1 kommentar