Äntligen klara..

Hej där.
Var ett tag sen jag kunde skriva nu. Har haft massa att göra med flytten. Fy det var jobbigare än vad jag trodde att flytta. Sist jag och Johan flyttade så tog vi saker hemifrån och köpte saker då och då, det blev lixom att man tog lite i taget och det var inte alls krävande att flytta. Denna gångne så skulle nu ALLT vi köpt in i en lastbil och ner för alla trapporna. Ingen dålig träning dessa dagar alltså. Sen har vi får åka två extra gånger för att hämta småsaker och allt. Nu är bilen helt full av saker som vi inte ens orkat bära in här ännu. Men de får vi allt göra idag.
Idag blir det ikeea. Vi ska köpa nya gardinstångar osv. Blir lite kul att handla nu när man bor helt nytt och så. Fy vad jag trivs här. Det ligger helt perfekt och vi har fått det ganska fint på denna korta tiden. Men det är mycket att göra fortfarande. Får väl ta lite bilder när jag hittat sladden i all den packning vi har.
Nu ska jag torka golven så de blir lite god citron lukt. Hejsvejs
0 kommentarer

en ytterligare dag hos mamma

En dag hos mamma med mycket mat. Idag hemma hos mamma har båda mina bröders barn vart där. Alltså en 5 åring och en 2 åring. Full gång hela dan. Inte en tyst sekund. Jag har suttit med mina hörlurar på mig och kollat på one tree hill. Sen har mamma kommit några gånger och sagt att det är något att äta. först åt vi gooa frallor med massa gott på senn potatis mos och gott fläsk oo en underbar sallad och tillslut glass. nu är jag propp mätt men ska äta en kaka och kaffe som hon kmr med nu. NU ska jag försöka natta leon. natti
0 kommentarer

drömmande johan

Känns som att min älskling jobbar lite för mycket nu. Först jobbar han på jobbet från ca 7-16 och sen fortsätter han i våran nya lägenhet och kommer hem på kvällen. Inatt när jag skulle lägga mig så hade han redan somnat så skulle jag bara säga till honom "kan du hålla om mig"? Och då får jag svaret: "Tyst, jag river tapeter" Haha ne fy vad jag skrattade. Drömmer till och med om jobbet sen, då är det väl lite mkt? :P

Så här snygg var du förra halloween älskling haha :) Snart är det halloween igen, då får vi nog ta och göra om våran spök kväll med john och josse :)

0 kommentarer