Jag är hungrig, som ni märker..

Sådär nu är alla maskiner klara i tvättmaskinen, nu får man bara hoppas på att det hinner torka innan klockan blir tre. Baby var precis hemma men åkte ganska fort igen för han skulle på möte med jobbet. När han kommer hem igen sen ska jag börja med maten, idag blir det lite lättare mat som stuvade makaroner och falukorv. Fan vad ont i rumpan jag har då!! Jag måste stå på en stol i tvättstugan när jag ska hänga upp tvätten. sen när jag ska gå ner så kommer jag emot ruggstödet så jävla hårt, fyfan vad ont det gör! Det kommer säkert bli värsta blåmärket och imorgon kommer det säkert göra ont att sitta.

Vid fem tiden ska vi åka och tvätta bilen och efter det ska vi åka till hökerum, där ska vi grilla! Hoppas det inte regnar bara. Ja men antar att detta är mitt sista inlägg innan söndag då och då går jag in i vecka 19. Jag har redan tjuvläst vad som händer då och det var faktiskt inget speciellt, inte mycket skillnad mot vecka 18. Ha en toppen helg alla, och en bra valborg!Innan jag går täntke jag skriva om min favoriträtt!
ROTFRUKTER, Kött, pepparsås och vitlöksdipp!

Det skulle absolut inte sitta fel till det grillade köket:) HEJSVEJJS

0 kommentarer

Frågor om min graviditet

När fick du reda på att du var gravid?
26 Januari 2009

Blev det en chock?
Jag hade misstänkt det ett tag men själklart blev det de.

Hur gammal var du då?
19 år

Har du mycket halsbränna?
Ja i princip varje dag!

Spydde du mycket?
Upp till vecka 14 spydde jag ca 10 gånger per dag.

Har du haft foglossning?
Japp,  jag misstänkte att min urinvägsinfektion kommit upp i njurarna men fick sedan reda på att det var foglossning. Riktigt jobbigt iallafall. Hoppas jag slipper det nu resten av graviditeten.

Har du fått bristningar?
Ne, inte än så länge! Magen är fortfarande ganska liten.

Tror du att det är en pojke eller flicka?
Jag tror att det är en pojk.

Vad hoppas du på?
Spelar absolut ingen roll så länge den mår bra och är frisk.

När är den beräknad att komma?
1 oktober

Har du några namnförslag?
Ja några, men inte som jag tänker skriva här.


Skulle du kunna tänka dig ett barn till strax efter den första?
Ne, inte på länge. Jag tror jag väntar några år.


0 kommentarer

Trött men tvättar

Godmorgon! Jag började min morgon med att sortera tvätt och börja tvätta. Så skönt att få allt upptvättat. Nu är jag hur trött som helst och vill bara sova. Men jag tror jag ska ta en liten tupplur om en stund :) Har sovit jätte gott inatt, men innan jag la mig hade jag en sååån fruktansvärd halsbränna och min mamma sa att man ska testa dricka loka eller annat då och då gjorde jag det och vipps så gick det över, det är ett tips från mig!

Igårkväll innan jag och baby la oss så spelade vi chicago i sängen, han vann tre gånger och jag en gång! Sån tur har den killen. Jag är riktigt dålig förlorare med. Sitter just nu och kollar lite bebis kläder som jag ska klicka hem ifall allt är som det ska på ultraljudet, jag önskar fortfarande att bebisen kunde röra sig lite så jag kände den innan torsdag! Nästan alla jag pratat med kände sin bebis innan ul så varför ska inte jag göra det? :(

0 kommentarer