New year

Hejhej =)

Har ni haft en bra dag? Själv så har vi köpt klart allt inför nyår, en massa massa massa raketer och så vidare. Blir nog jätte fint. Johan är ivrig som ett litet barn, han bara längtar tills det smäller imorgon. Vi ska vara jag, Johan, Micke, Becca, Carro, Novve, Svea & Min lille Hugo. Blir nog trevlig. Håller tummarna på att Hugo kommer vara snäll. Nu ligger han i sin spjälsäng, jag tyckte det att idag skulle vi försöka bara lägga han som vanligt, inte hålla på och gå runt med han och vagga han hela kvällarna, tillslut kommer han ju aldrig kunna somna själv. Än så länge är han tyst men snart kommer väl skriket ;P.

Jag funderar på att lägga mig i ett bad? Det vore faktiskt ganska skönt, sen lägga sig efter det. Ja det vore skönt. Idag kom parfymen och allt, sminkväskan var faktiskt riktigt fin och parfymen lukta namnamn ;) Godis. Fy jag är trött, har bestämt att lägga mig klockan halv 10 idag. Vill vara pigg imorgon. Nu har vi köpt tillägget som tydligen ska vara bättre för magen, det ska Hugo få imorgon så man kan ta sig något glas, har köpt 4 cider på en hel kväll så kommer inte ens bli lullig men vill ändå inte amma på det.Här har jag på mig mitt andra märkesplagg, MEXX.. Fick jag av farmor i julklapp. Imorgon ska jag vara stilig med skjorta (body) Och fluga. // Hugo...

0 kommentarer

Tiamo0 kommentarer

Jag ha ont

I nästan hela kroppen.. I näsan!! Tack vare att jag inte haft piercing på ett tag och sätte i en ny igår. Aj aj. Sen har jag fortfarande träningsvärk i hela överkroppen, absolut inte skönt. Kan i princip inte bära något. Sen har jag ont i mitt huvud/hårfäste. Sätte i lite löshårsslingor i håret igår, men fasiken så ont det gör.

Igår hittade jag mina skor som jag väntat på hela hösten/vintern.. Ett par kilklackar (beiga mocka) Underbara. Kanske 10 cm klack, sjukt fina. Så säger Johan. Du är mamma nu, då behöver man inte ha så höga klackar fjortis. Men vafan, är man 160 cm så kanske man vill vara lite längre ibland haha, och jag går väldigt bra i kilklackar också känns nästan som man inte har något på fötterna.

Stackars Hugo, ännu en gråtig natt. Varför har han blivit sån? Jag förstår inte. Ingenting hjälper. Inte de laktosfria, inte dropparna, inte att jag sluta med nattersättningen, inte att jag struntar i lök och stark mat..VAD FAN Är FELET? Han vaknade vid halv 2, åt och grät... somna till halv 4 och var ledsen till halv 7, somnade lite i omgångar men de var högt 10 min på raden. Nu ligger han brevid mig i sängen och tuttar på sin napp med sin snuttis och blundar. Han har bajsat nu och direkt blir det en ny Hugo. Önskar jag kunde ta din smärta gubben, kan tänka mig hur ont det gör för din stackars mage.

Fick klänningen igår med. Var fin men passa mig inte alls, tyckte den var för lång och inte alls en nyårsklänning. Men tänkte om jag tar ett smalt bälte på magen så får jag upp klänningen på samma gång också. Smart idé Ronja. Igår shoppa jag lite, blev ett gammelrosa linne med stor rosett på bröstet, armband och örhänge till nyår, en varm kofta, en vit bh och piercingen till näsan då. Sen handla jag ju häromdagen med och då köpte jag en lila BH, en svart t-shirt, en grå stickad tröja, en ring, ett par leggins och en annan stickad grå tröja. Skönt med lite nya kläder. Alltid skoj.Haha snygg du var på denna bilden Johan ;P


1 kommentar