God mat

Hej!

Har vart hos Johans mormor och morfar hela kvällen, vart riktigt trevligt. Fått jätte god stek, brunsås och potatis :) Mumms! Jag sitter och lyssnar på ChrisBrown nu - lucky me. Herregud vad musik får en att må bra, man tänker inte på samma sätt med musik. Jag minns en gång när jag var riktigt deprimerad och ledsen då hade jag hörlurar på mig och lyssnade jätte högt på hårdrock som jag inte ens gillar, men till slut blev det bra och jag hann aldrig tänka på att jag var ledsen. Ett bra tips för dig som är ledsen :) Skriver imorn =) HEJ
0 kommentarer

Ont i ryggen

Goddag!

Jag sitter och har så jävla tråkigt, Johans comviq har gått ur så han kan jag inte prata med och har inte gjort på hela dagen, man känner sig uttråkad och ensam :S Imorgon ska jag jobba till fyra, det blir väl bättre än att bara sitta i denna jävla soffan, även om jag är van med det nu så kan det nog vara skönt att komma lite till jobbet, även om det kommer bli rätt så jobbigt. Hade tänkt att jag snart ska platta mitt hår när det torkat och sen ska jag sminka mig lite. Hoppas på att Johan kommer och hämtar mig snart, vi ska vara i hans farmors lägenhet och fixa i den, han ska måla och lite sånt. roligare att vara med där en här ensam??

Kollade på de nya avsnitter av One tree hill innan, fan så undebart! säsong 7 avsnitt 18! Jag vet inte om jag är extra känslig eller om det var så ledsamt som jag tyckte? haha grät mig nästan igenom hela programet :P Aja nu ska jag äta lite godis och tänka på vad jag vill ha till middag. Skriver väl senare om jag orkar!! :)Mmm! detta skulle inte alls sitta fel, Olika rotfrukter, kött, pepparsås och vitlöksdipp :)
MUMMS!
0 kommentarer

gissa ordet?

Godmorgon!
Vaknade precis och åt lite chips med dipp :) Faktiskt inte så gott som det brukar? Jag har ändrat mig och tycker mer om godis nu? Knasigt.. Klockan ett ska vi till min bror och hans tjej och äta middag, trevligt.

Igår hade vi jätte trevligt med Micke och Becka.. Vi gjorde hamburgare med bröd och pommes, kollade på melodifestivalen och sen spelade vi spel. GISSA ordet, man får ett ord som sin medspelare ska komma på och då får man inte säga ett ord utan bara visa med charader. Riktigt roligt spel :)

Nu ska jag kolla runt lite på youtube, lägger in här om jag hittar något speciellt, anledningen till att jag gör det är för att jag inte ska glömma av vart jag hittat den, då kan man alltid kolla på sin blogg så hittar man den, smart va?:)Här på denna bilden var inte min utväxt så grov som den är nu, urk vågar knappt kolla mig i spegeln längre:S:S
0 kommentarer