:)

Hej :) Vet att det var längensen jag skrev men har inte orkat och då är det inte lätt att skriva. Det har inte hänt speciellt mycket sen sist, eller aaa. inget jag vill skriva här :D haha. nu ska jag lägga mig i sängen o i helgen ska jag härifrån bye
0 kommentarer

=)

Hejsan, har vart två fullspäckade dagar med Leon. Han är inte den lättaste att ha hand om alltså, men ändå så go... så fort han åkt nu till farfar saknar man honom dirkekt. Han är inte så duktigt på att lyssna när jag säger till honom och igår somnade han inte försen halv 12. Lite sådär små sent när han egentligen ska vara i säng vid 8!! Men men det har gått bra iallfall. Igentligen skulle vi haft honom inatt också men jag frågade pappa om han kunde ställa upp för det var lite jobbigare än jag trodde. Imorgon ska vi köra hem honom till Ulricehamn igen.

0 kommentarer

20 januari natt.

Hej, äntligen har jag fått Leon till att somna, det tog sin tid. Han skulle egentligen vart i säng vid 7 men nu är kl 20 i 11. Jag är nog inte riktigt redo för barn eller? haha ne men tror det är mycket lättare när det är sina egna barn. Tror att barn utnytjar lite när de inte är på hemmaplan. Jag har gjort något dumt idag, rökt, inte bra! Men det kännes så bra. slutar väl igen snart!! mmm dumma mig. Nu ska jag ringa caroline. o min pojke spelar som vanligt o de har han gjort sen vi kom hem, kul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 kommentarer