lite text

Idag har bebis sparkat HELA dagen, så mysigt! Den börjar bli starkare för varje dag som går, fy vad jag är sugen på att kolla på vad könet är, även fast jag egentligen är emot det. Men när jag var och handlade bebis kläder igår så var det riktigt svårt, för jag tycker inte att det finns allt för mycket "neutralt" Men Johan vägrar att kolla så det är lika bra att lyssna på honom, annars kommer jag säkert ändå ångra mig efteråt. Men hade vart en stor fördel när man ska göra barnrummet och allt sånt, för jag vill gärna ha kvar det innan bebis kommer. Har smörjt in mig med massa mamma olja nu, helt klabbig. Än så länge har jag inte fått någon bristning på magen "peppar peppar" Men har fått på rumpan och lår! Jätte tråkigt, men så värt det.

Jag skrev ju innan att jag var varm, och lika varm är jag fortfarande. Det måste ju vara något fel på mig? eller? Det är ju inte varmare ute idag än någon annan dag plus att jag har öppet alla fönster. Det är riktigt jobbigt, man plattar sitt hår men det krullar sig för man är så jävla varm! Aja, får hoppas det är bättre imorgon.

Imorgon blir det nog så att mina kommer till mig och vi ska sola, jag ska ut och sola exakt hela dagen. Nu ska jag bli brun, nackdelen är den att jag inte klarar av värmen på samma sätt längre.. Jag går ut på balkongen, jag går in, jag går ut efter fem minuter, jag går in efter en och så håller jag på. Det är riktigt drygt haha.

Nu är klockan halv 12 och johan skrev att han var på väg hemåt, aa på tiden du. Fyfan vad booring dag. Suttit i denna äckelsoffan hela dagen och inte gjort ett skit, bara mått dåligt. Ne de där var lite ego av dig älskling att bara åka när jag mådde som jag gjorde. Nästa gång kan du väl iaf fråga om du kan köra mig till mamma eller så, det är bättre än att sitta här själv! Godnatt

0 kommentarer

Inte som jag planerat.

Blev inte en kväll som jag tänkt mig.. Eller det kommer inte bli, Ingen fotboll på tvn, efter är jag :) Och Johan åkte och fiskade. Rolig kille. aja men kul att han har ett intresse som han älskar. Hade jag inte vart så trött som jag är idag så hade jag åkt med men jag orka inte det idag. Jag klarar mig nog här hemma själv. Ska strax göra lite makaroner och köttbullar. Det är min mage sugen på idag.
0 kommentarer

Sånt här är skoj när man har tråkigt.

Senaste

Låt du hörde: Melissa Horn - Hanna

Film du såg: Eclipse

Mat du åt: 2 st ägg, fyra rostade mackor :)

Kram: Fick jag från min älskling

Puss: Morgonpuss från min älskling

Känslan: Värme, jag känner knappt några känslor idag, för varm för det.

Resa: hmm, resa..?? De var längensen jag reste.

Glädje: För varje spark min lilla bebis ger mig.

Dröm: Igår drömde jag att Johan hade en cykel till mig i källaren, precis en sån jag önskat. Blev super glad och trodde att den stod och väntade på mig när jag vaknade.. men icke :/

Person du träffade: Marina, Kim och älskling såklart.

Personen du pratade i telefon med: Min underbara mamma

Personen du fick sms av: Johan

Gången du åt 7-eleven korv: Det var i början av min graviditet, jag var jätte hungrig och köpte där fast jag egentligen hatar deras korv.

Gången du var utomhus: Förra veckan, när vi grillade med micke och becca i stugan.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela familjen.. Hmm.. det var ganska nyss ändå. Hela familjen samlad hos mamma, vi åt kycklingpaj mumms!

Saken du köpte: 2 drickor, popcorn och snacks igår till bion

Allmänt

Ska bli skoj: Jag ser fram emot mycket, att fylla år.. min och älsklings 2 årsdag, och tills vår underbara bebis ska komma till världen.

Ska inte bli skoj att: Dagar jag inte kommer kunna röra mig speciellt bra i min graviditet. Dagar då jag kommer vara trött och bara ligga medans alla andra är ute och badar och har skoj. Hoppas inte det blir så dock :)

Sparar till: Ingenting, jag är för dålig på att spara.

Pålägg som gäller: Skinka o majonäs :)

Önskar att jag var bättre på: Engelska, hehe

Dagens dryck: Juice och en massa massa vatten.

Vad saknar du: Just nu saknar jag min älskling.

Tre band/artister: Jag gillar ladygaga, melissa horn och aaa jag är kass på sånt, gillar mycket.

Vad har du gjort idag: Ätit, badat, plockat in i våra garderober, diskat och suttit vid datorn.

Brukar du svära mycket: Ja speciellt när jag är arg, något som jag verkligen vill sluta med, för det är så fult att svära.

Hur tidigt stiger du upp: Oftast när johan går till jobbet vid sju tiden.

På helgerna: 11-12

Vad ska du göra ikväll: Det blir förhoppningsvis en lugn kväll med baby, god mat kanske och fotboll..

Hur många timmar sover du per natt: de är nog en 8 timmar.. alltid olika.

Vem är snyggast i världen: Min älskling!

Vad är det för veckodag: Onsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Studenten tror jag

Favoritplagg i garderoben just nu: Mitt nya färglada linne som jag köpte igår, sen en rosa större lite tröja och några sommar klänningar som också är nya.

Längd: 160. kortis jag vet :)

Vikt: haha 58-59 kg.. men i vanliga fall 48 kg.

Byter gärna garderob med: Kenza kanske, som jag tog dessa frågorna ifrån. Gillar verkligen hennes klädstil :)

Byxa eller kjol: Kjol

Senast utlästa bok: Minns inte.

Mitt rum kan beskrivas som: Rätt stort, två fönster och en säng med massa garderober typ. haha det ska bli finare när vi fått ordning här hemma.

Mig själv med tre ord (just nu): Svettig, trött och riktigt seg!

Jag tränar: Alldeles för dåligt.

Jag ville bli när jag var liten: prinsessa såklart hahaha.

0 kommentarer