Sovit, tröttare nu än någonsin!

Hej :) Efter att jag kom hem innan skrev sofia och fråga om hon kunde komma på kaffe, då satt vi här och pratade lite osv.. Sen kom baby hem och då lagade vi mat, kyckling, ris och currysås. Blev super! Sen efter maten blev jag helt slut och somnade i soffan, vaknade igen klockan sex och med världens huvudvärk och på sådär äcklig tjurhumör, jag hatar att somna på dagarna, det är nog det värsta jag vet, Plus att jag vaknar upp förkyldare än någonsin! Jag börjar tröttna på detta. Kan man inte få må bra lite? När man inte spyr så är det alltid något annat, jag ber ber och BER verkligen att jag ska bli av med äckelförkylningen så att man kan sova på nätterna utan att vakna hela tiden av att man inte kan andas.

Snart ska jag och johan kolla på Anna anka söker assistent och sen är det andra avenyn, som jag gillar det nu hihi. Ne nu orkar jag inte skriva mer hejhej!
0 kommentarer

Mys igår flickor

Hejhej! Kom precis hem från Sofia, vi har haft det jätte trevligt. Haha bara att dom var sånna sömntutor på morgonen haha, hade jag vetat att Sofia inte skulle till skolan idag hade jag med legat kvar, men när jag vet att någon ska upp får jag sån ansvarskänsla, haha jag är alltid sån. Man vill ju inte att hon ska försova sig för att man inte kunde sluta tjata igår natt hihi.

Sitter och kollar på topmodell och äter godis nu, jag är inte sugen på att göra någon i lägenheten nu, jag orkar inte diska, städa.. Vill bara ta det lugnt. Det får man väl? :) Nu längtar jag tills älskling kommer hem, saknar honom bara jag inte sovit tillsammans med honom inatt, kärlek ♥
0 kommentarer

Mina ögon vill blunda, men inte jag!

Nu har jag diskat all disk, gjort mat till mig och baby... det blev äkta potatismos med panerad torsk mycket gott. Sen har vi kollat lite tv och nu åkte han och jobbade igen. Hoppas han hinner hem så han kan köra mig och Carro till Sofia sedan. Gud vad trött jag är. Tog precis mascara så orkar verkligen inte sova så att den klabbar och skit.

Just nu sitter jag och kollar på tv4Fakta, det handlar om mammor som sitter inne i fängelset. Så jävla hemskt, vissa av barnen har inga släktingar som kan ta hand om dom så då blir dom tagna av socialen, vissa har bebisar och ska sitta inne i 15 år. Hur fan kan man vara så jävla dum och göra något brott, drogbrott/vapenbrott eller vad fan, så respektlöst och omoget, jag blir förbannad när jag ser sånt, man behöver sina föräldrar. Ofta blir det ju fel på barn som har föräldrar som fått åka in, de blir ofta stökiga i skolan och börjar med skit själv.

Ne nu ska jag nog byta kanal haha jag blir bara upprörd. Ska strax platta mitt hår med, ska bara orka!! :)

0 kommentarer