Magsjuka och feber

Har vart sjuk nu sen fredags natt, magsjuka och feber. Har inte kunnat äta en droppe utan att behöva spy ut det så nu har jag redan gått ner tre kg, men det går jag nog upp fort sen när jag börjar äta som innan igen. Jag åt faktiskt precis lite nudlar för att jag var så sugen, och det är ändå possitivt, innan har jag bara mått illa då jag tänkt på mat. Nu känner jag att det är nära tills det åker ut, det bara bubblar i magen och illamåendet kommer närmare. Fy jag vill bli frisk nu. Har bara legat i sängen sen igår och det är verkligen inte kul. Jag försökte sätta mig och kolla på tv med älskling igår men det slutade med att jag sprang till sängen fort igen. Bebis i magen sparkar som bara den och jag har haft svårt att ligga nu på olika sätt för det har stramat och gjort ont när jag legat på sidan, sen på ryggen kan jag bara inte sova, men tillslut somnar jag alltid fast det tar en envighet. Jag önskade ju en bebis som sparkade mer så nu får jag allt skylla mig själv om det är lite opassande ibland :)

Ne nu ska jag försöka få i mig lite daim, pusshej och krya på mig :)
1 kommentar

V24 (23plus0)

Barnet

Hörseln är väl utvecklad. Barnet känner igen mammans, partnerns och eventuella syskons röster. Den hör även mammans hjärtslag. Nu börjar det bli lite trångt där inne.

Barnet känner vad som är upp och ned. Balansorganet i innerörat har utvecklats. Nu börjar nästa viktiga utvecklingssteg av hjärnan.

Nu har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.

Vikt 700 gram.

Mamma

Din livmoder har växt så att den når över naveln. Nu kan du känna hur det spänner och trycker ju mer magen växer. Du kan få en del krämpor som halsbränna, ryggont och ont i benen. Du kanske också måste gå och kissa oftare. Många drömmer livliga drömmar nu. En del gravida samlar på sig vatten och får svullna ben framemot eftermiddagen och kvällen. Lägg upp benen på bordet eller stolen och vila dig. Du kan också använda stödstrumpor.

 

 

0 kommentarer

purpleishDessa ska bli mina, i LILA fyfan fint :)
Fast dessa är nog en aning för höga när man är gravid så får vänta ett tag
1 kommentar