Jag letar efter

En go och varm overall till Hugo, men hittar faktiskt ingen. Varken på H&M, Lindex eller Ellos. Har hjärnsläpp vart kan man mer skicka efter ifrån. I värsta fall köper jag en med stjärnor från Icamaxi, den är av flis (eller hur det stavas) Och är jätte skön.
NÅGON SOM HAR NÅGON IDÉ OM VART MAN KAN KIKA? =)

3 kommentarer

Min mjölk håller väll inte på att ta slut???

Ne, det hoppas jag verkligen inte... Men det känns så, iallafall idag. Han har inte blivit nöjd och jag har bara hört han klunka i början sen har han tröttnat och börjat gråta. Det är som att det inte kommer så mycket när han sugit ett tag så då släpper han för att han inte orkar få några droppar. Får se om det fortsätter så imorgon, hoppas hoppas iallafall det inte är så.Min lille Hugo i sin nya vagn som han inte kan ha ute :P känns som ett onödigt köp i och med att han kommer inte kunna ha den på hela vintern, blåser in i den alldeles för mycket och skit svårt att köra i snön när det är tre hjul. Men i affärer är den underbar att köra =) Men vi har vagnen inne nu istället, han får sitta där i när jag diskar osv :)

0 kommentarer

Hel dag med Erica & Theo :)

Hej :)

Imorse var ju vi och vägde och mätte Hugo. Nu väger han 5505g och är 57 lång.
Efter BVC åkte vi till Erica och Theo och har spenderat hela våran dag där, vi har kollat tv, pratat, ätit god mat som Erica gjorde =) Sen har de inte hänt så mycket mer, kommit hem och kollat tv typ, plastikoperationer, fy hemskt vissa saker folk gör.

0 kommentarer