Imorgon är det ingen vanlig dag..

Idag sa barnmorskan till mig att vila mer, jag har verkligen svårt med att sova länge på morgonen och vila på dagen och lägga sig tidigt på kvällen. Ne jag går upp när Johan går till jobbet och sen lägger jag mig aldrig före 11 på kvällen, de går inte. Sen händer det sällan att jag vilar på dagen, de kan jag iförsig göra om Johan vill vila med mig men det är inte ofta. Han gillar inte att sova bort dagarna, då får han typ ångest.

Imorgon är de ingen vanlig dag för imorgon är det min kära mammas födelsedag hurrahurrahurra :) Hoppas bebis stannar i magen imorgon också så att jag kan åka och hälsa på min älskade mamma. Johans mormor undrade om vi kunde åka förbi dom och hämta svampt till mamma, såfall om vi skulle det skulle Åke ut tidigt imorgon och plocka, gud vad sött.

Fy nu kommer ännu en värk, 10 ggr värre än världens mensvärk, spm tur är håller den i sig i ca 30-40 sekunder bara. Fy blir helt svettig och varm när dom smyger sig fram. OCH tänk att detta är INGENTING mot hur det kommer känna senast, detta är ju bara lite uppvärmning. De sjuka är att för varje gång man får ont känns det närmare och då blir man glad, knasigt men man vill ju träffa sin lilla bebis.

Nu börjar idol igen, Ha en fortsatt trevlig kväll. Natti sen :)Min kära fina mamma som betyder mest :)
0 kommentarer

Barnmorskan idag

Hej, min dag blev lite annorlunda iallafall, Jag prata med Erica i tele och då kom vi in på hur ofta man är hos barnmorskan i slutet. Tyckte väl att det lät lite dåligt med att jag inte skulle dit förens den 7e oktober, så jag sa till Erica att jag skulle kolla för säkerhetens skull och då såg jag att jag skulle vara där idag 11:30 och klockan var då 11:15. Blev att snabbt ringa till Johan och be han komma och hämta mig. Vi var där exakt halv, till och med tidigare än henne ;P TUR. Bebis hjärtljud låg på 150, mitt magmått var 38, samma som förra veckan. Men hon sa att de kan stå lite stilla nu i slutet. Blodtrycket var bra, men hade plus3 i vitablodkroppar, vilket säkert betyder en till urinvägsinfektion, vafan är detta?? När ska den skiten försvinna.

Kändes skönt att höra bebis hjärtljud och allt iallafall. Jag längtar tills du är ute nu bebis!! Man märker på Johan med nu hur mycket han verkligen längtar. Jag börjar bli tröttare på dagarna nu, ska vila om en stund. När jag hängt upp den mörka tvätten. Carro gick också precis, vi köpte lite godis och så gick vi en bra promenad, skönt var det :)
0 kommentarer

dag igår, dag idag

Vad gjorde vi igår?
När älskling tillslut kom hem från de sista jobbet så lagade vi god mat, åt och sen åkte vi iväg till ica city och handlade lite gott till idol som vi skulle äta hos hans föräldrar. De vi köpte åt vi ingenting utav hehe för hans pappa hade redan köpt massa, ost bricka blev det. Jag är ju inte jätte mycket för det men jag var mätt så jag tog några smörgåsrån med lite bonjuour på ;D vi åkte hem vid ca elva tiden och då var vi så trötta så båda slocknade direkt.

Vad händer idag?
Johan jobbar över idag också så det blir ganska ensamt, ne då.. Carro kommer hit vid halv ett tiden och då ska vi gå på promenad. Plus att jag tvättar så tiden kommer nog gå undan. Ska försöka vila lite sen också. Det är jag riktigt dålig på. Nu ska jag dricka mitt hallonbladste och sen äta lite mat.

1 kommentar