Hej

Nu sitter jag och kikar på bigbrother, det är paus just nu :) Emmi och Carro har vart här på besök, jätte trevligt.. Var inte igår man träffade Emmi, och nu har hon en plutt i sin mage, så himmla kul. Man älskar att prata graviditet med andra som är med om samma sak, något som gör ont, men ändå så sjukt underbart. Man är endå lite avundsjuk för den upplevelsen är underbar, alla lyckokramar till dig :) Haha där lät jag verkligen som en gammal tant. Johan kallar mig jämt tant nu för tiden, lägger mig tidigt och har blivit en riktig höns mamma.

Hugo är fortfarande jätte förkyld, stackars lilla älskling. Fy man ska inte träffa barn som är förkylda smittar för mycket, bläbläbläblääääääää.. Imorgon om Hugo mår bättre blir det föräldragrupp, imorgon handlar det om MAT, hejhej nu börja det igen sen ska jag sova :)
0 kommentarer

trött

Min natt har inte vart ok, Hugo vaknade vid 2 och bara skrek och skrek, han brukar aldrig skrika???? Han var så himla förkyld lilla plutten :( Jag gick upp med honom och då blev han lugn. Han fick lite välling vid 2 och han åt upp precis allting. Sen efter det vaknade han varje timme, kul :) Jag är helt slut nu men han leker som aldrig förr..

På tal om annat, nu har vi en massa massa mat hemma, igår storhandlade jag för 2000 kr så vi kommer nog inte behöva tänka på att handla på ett tag, köpte även storpack blöjor och en massa mat till Hugo, så drygt när man får åka till affären varannan dag, lika bra att ha hemma.

0 kommentarer

Rygg mage, mage rygg...

Hej

Nu kom vi precis hem. Klockan är 20 i 12 och jag är fortfarande vaken, inte mig likt :) Men vi har vart hos M&B. Hon har bjudit på middag och det blev en gryta. Nu kör vi en rätt från en recept bok. Först var det ju jag med thai mat, idag becca och imorgon Micke. Får se vad min älskling hittar på, iförsig gjorde han typ hela min rätt så det kanske är jag som får komma med något nytt...

Gud vad Hugo är rolig nu, han ska på allt.. Han vänder sig direkt till magen nu och vänder man han till rygg så är han tillbaka på magen direkt, skoj skoj... Allt går framåt och han ska på allt. Finns verkligen inget bättre än att vara mamma, jag är lycklig.

Imorgon ska jag och Becca på Unga föräldrar, har inte vart där sen Hugo var 2 månader så dom kommer nog tycka att han har vuxit en del. Kommer bli kul på sångstunden nu när han är lite mer med. Ser fram emot imorgon. Jag ska ta med mig gröt som han får äta där så han får sitta vid bordet med oss andra och äta. MUUMS säger han då.

Ne nu ska jag hoppa i sängen, jag behöver sömn, nattinatti :) SOV GOTTEn bild på mig och älskling innan Hugo fanns, vad gjorde vi då? FY fan vad tråkigt..
0 kommentarer