heej

Hejsan. 
Sitter och kikar på Beck just nu och ska nog stax lägga mig. Johan ligger brevid mig i soffan och sover som en stock. Imorgon blir det körskolan igen och på tisdag är jag där ifrån kvart i 9 till halv 5. Inte ok.....! Men det är ju bara två veckor kvar nu..

0 kommentarer

Bara så ni vet

jag kommer börja blogga när jag är klar med körkortet, just nu finns ingen tid. Idag har jag vart på körskolan i 5 timmar och imorgon blir det tre timmars körlektion på raken. Vi får se hur detta går men håll era tummar för min skull. Känns så långt ifrån och att jag aldrig kommer klara det men jag vill vill och försöker sen får vi se hur långt det går :) dyrt blir det iallfall fyyyyyyyfan kram o hej nu ska jag lägga mig
0 kommentarer

Oj nu var det ett tag sen

igen som jag skrev. Jag sitter och pluggar teori som en dåre, jag vet inte ens om någonting kommer in. Känns så sjukt långt bort detta körkort. Kanske inte ska ta det intensivt kanske ska göra lite mer mellanrum mellan lektionerna? eller hur ska jag göra.. Jag vet inte. Jag vet ingenting. Gör klart dessa tio lektioner sen får jag se hur jag gör. Idag ska jag köra klockan halv 3 till halv 5 och sen blir det terorikurser med skolan till halv 7 och sen kommer jag komma hem och vara helt slut.

Ne dax att plugga igen, snart kommer älskling hem skönt :)
0 kommentarer