Godmorning

Godmorgon, igår földe jag med Marina och serverade ändå, det var jobbigt men vi klarade det fint. En sak som var lite äcklig var att jag fick en massa bett där, typ som myggbett... Jag tål ju inte myggor så när jag blir stucken av en mygga blir det enorma bölder som gör svin ont. Exakt sånna har jag nu, sten hårda och dem är som min handflata, vad tusan kan det vara? Finns ju inga myggor ute nu?? FY vad äckligt, och ont gör det också :(

Idag är det min sista lediga dag, sen blir det jobb i flera flera timmar, kommer vara helt slut. Sist när jag slutade tre gick det skit bra och tiden gick fort, men nu när jag slutar kvart över fem är det lite värre, men får tänka pengar och att det bara är två veckor sen kanske det inte blir något jobb på ett bra tag igen.

Nu ska jag bada med min prins :) Det är det bästa han vet, kram o hejsvejs..
0 kommentarer

HEJ

Jag ska bli bättre på att blogga jag lovar....Denna veckan har vart underbar här hemma med min lilleman. Idag har han vart lite kinkig men väldigt mammig, somnat i min famn i soffan och bara brytt sig om mig, ingen annan har fått hålla honom, det värmer så i mitt hjärta! Nu är det bara lite mer än en vecka kvar tills han blir ett år, jag förstår inte vart tiden tar vägen, var är min lilleman? Han börjar bli stor, det är dagis för honom snart, herreguud. Det känns som man borde ha tagit vara på tiden lite mer alltså, inte börjat jobba så himmla tidigt och allt det där, men de vet jag till nästa gång jag får en knodd till...

Idag kom hans bok som jag har gjort till honom i ettårspresent, den var jätte fin och så speciell. Riktigt roligt att ha när han blir äldre. Jag önskar att det fanns en sån bok om mig. Imorgon om min underbara kusin marina inte blir för sur så ska jag handla mer till honom, hinner dock inte det om jag måste med henne och servera på ett bröllop, allt känns så himmla stressigt nu när jag ska jobba precis hela dagarna denna veckan. 7-kvartöver5 varje dag. Hoppas hon tar de bra, inte för att jag tror det :P

Ikväll har jag och min älskling haft en myskväll här hemma med tacos. Älskar hemma kvällar, är inte speciellt mycket för att gå ut och det längre. Tappat det helt. Kan vara kul någongång ibland men alltid förstår jag mig inte på.. Mina ögon börjar bli trötta, Hugo har sovit dåligt nu i två nätter på rad. Inte vart kinkig utan bara inte sovit. Stackarn.. nästan rinner på honom så antingen är det tänder eller så börjar han bli sjuk. HOPPAS på tänder!

HA en fin kväll, kanske kommer ett inlägg imorn med,hejjj =)Du är underbar du är bäst, vad vore jag utan dig???

BTW, igår brummade jag bil med pappsen, gick bra men han måste lära mig bättre. han säger inte ett ord. Måste ta tio lektioner först nu med bilskolan sen får jag köra med honom när jag själv vet lite mer, för annars kan det vara farligt för mig, honom, andra och hans bil :)
0 kommentarer

Hej

Hej, idag har jag jobbat på ett dagis som jag länge sökt. Jag vet inte om jag får jobba något mer denna veckan men jag vet iallafall att nästa vecka och nästnästa har jag fulltid hela tiden. Varje extra kr är bra. Ska försöka ordna möte med mitt andra jobb imorgon så det blir någon ordning på det. Jag tror inte det blir att jag går tillbaka dit. Kanske om dem behöver hjälp någon lördag eller så, jag trivs där men jag gillar inte att jag måste ampassa mig och alltid hitta någon att åka dit med, jävla körkort. Kommer ALDRIG få ett.... Det är såfall om jag åker iväg i två veckor.. Annars får jag det inte... Och jag kan inte lämna Hugo i 2 veckor, never.

Citat idag från jobbet.....
Jag: Jag tror jag ska skola in min son här.
Jobbarkompis: Vaaah, nehnej duu kan väl inte vara mamma du ser ut som 16 år.
Jag: Nej, jag är 21 och har barn.
Jobbarkompis: Nej du är 16.

Hahah kul......... :S Jag har vart 16 hela livet känns det som, lite jobbigt faktiskt men positivt senare i livet kanske? :)

0 kommentarer