HejoHå

Ja jag hann faktiskt med allt jag sa... Jag tog även disken som jag tvekade på lite.. Nu känns det skönt att lägga sig i en ren och skön säng, finns det något bättre än att somna i rentvättat? Älskar lukten!! Fy nu är det farligt här på morgonen, vi har haft kvar hugos spjälsäng av en anledning och det är att han inte kommer ur den på morgonen, vi har nämligen en spis hemma utan spisskydd och utan något lås, tänk om han skulle komma upp på morgonen och sätta på spisen och grejer. 
 
Jag brukar alltid hämta in honom hit på morgonen då han ibland vaknar fem men inte vill upp utan somnar om här igen, Det har vart så smidigt för han har lixom inte kommit ut ur vårt sovrum, MEN nu kommer ungen ut och han är inte dum heller för han smyger ut. Imorse hittade jag honom på hans rum lekandes med lego, Jag ringde och skällde ut Johan och frågade varför han inte stängt dörren, men han kunde lova att han gjort det. sen under dagen ropar Hugo, titta mamma. Då går han in i vårt sovrum... stänger det och sen öppnar det.. Jaha,, då var det lugnet över :) Får helt enkelt ringa till vår hyresvärd och fråga om han kan fixa någon annan spis för det är den som jag ser som farligast. Usch, hemska tankar. 
 
Om en stund kommer Johan hem, han var nyss hemma och lämnade sina fiske saker som stinker i hallen, sen åkte han iväg igen för att hjälpa sin bror med något. Usch vad fisk luktar, det ska han få fixa imorgon, blä!
 
 
GODNATT
 
2 kommentarer

Mycket att göra innan läggdags.

Nu ska jag fixa mig lite inför kvällen. Jag ska platta mitt hår, det brukar jag alltid göra innan jag somnar för om jag sover med mitt lockiga hår så blir det alltid för torrt för att platta nästa dag på något konstigt sätt, sen ska jag iväg tidigt imorgon förmiddag med så det är lika bra att vara redo. 
 
Sen ska jag ta min ansiktrengörning, jag ska fila och måla mina naglar och sen ska jag till sist ta min nattkräm. Får se om jag orkar ta disken, den ser faktiskt inte jätte lockande ut. 
 
Åå kom på en till grej jag måste hinna med, det är att hämta tvätten som hänger i tvättstugan på tork, mm inte alls kul... Nää nu får jag väl sätta igång. Kanske slänger iväg ett litet blogg inlägg innan jag lägger mig, mycket trevligare att skriva ifrån datorn :) 
 
0 kommentarer

en massa babbel

Nää jag måste helt seriöst bli lite ljushårig igen, jag har knappt fixat mig sen jag blev brunhårig igen, har verkligen ingen lust, jag har så fruktansvärt tråkigt hår nu så att jag spyr, Nää nu ska jag boka en tid hos frissan denna veckan, det måste man väl få unna sig, JAA! 
 
 
Det jobbigaste med mitt ljusa hår är den förbannade utväxten, men om jag tänker efter så hatar jag när mitt hår är nyfärgat och det inte finns någon utväxt alls.
 
 
Aja, nog tjatat om mitt hår... Idag har jag vart ensam hemma.... SOM VANLIGT. Men jag börjar tycka det är härligt. Jag och Hugo får så himla mycket tid tillsammans och jag är så glad över att jag har honom, fy vad ensam jag hade vart annars. Idag har han hjält mig med tvätten, han är så duktig och hjälper verkligen till med allt. 
 
Sen har vi lekt på lekparken i ca 2 timmar, och han ville absolut inte gå in.
Jag: Hugo ska vi gå in nu? 
Hugo: Näääää 
Jag: Snälla Hugo, du behöver ju ändå nana och äta välling?
Hugo: NääääääJääää 
Jag: Men vill du hjälpa mig med tvätten då, snälla söta.. 
Hugo: Jaaa. 
 
Han bara älskar tvättstugan haha. 
 
 
Imorgon åker vi iallafall och leker i Ulricehamn, där vi trivs som allra bäst. Mysmysmys. Så kanske det blir en fika på torgstallet med Carro också :) 
 
 
0 kommentarer