Hej

Imorse började min dag med att jag spydde, jätte trevligt. Johan hade tagit ledigt från jobbet för att åka och fiska och även han har spytt ute på isen, stackars oss :( Johan åkte och lämnade Hugo på dagis imorse vi förmodar att det är han som har smittat oss och ju mer han håller sig hemifrån ju bättre, han var pigg och glad imorse iallafall, han får inte åka på riktig magsjuka han får inte det!

Jag har legat här i sängen i fem timmar nu utan att göra ett piss, kan inte beskriva med ord hur skönt det har vart. Jag ligger aldrig i sängen hemma själv utan Johan eller Hugo, jag gör bara inte det. Man har inte ofta den här egentiden, den är behövlig ibland, speciellt i sånna här tillfällen.

Om en stund kommer prinsarna hem iallafall, hade tänkt att duscha men orkar inte ens det, fy. hela min rygg värker. USh.  bara jag är frisk till intervjun imorgon :)
0 kommentarer

Dålig uppdatering

Nu var det nästan fyra dagar sen jag skrev.. dåligt dåligt. Har precis kommit hem från ikea, köpte inte alls mycket men hittade en klädhängare där jag kläderna hänger synligt, tycker det är så fint, där ska jag bara ha mina fina klänningar. Sen köpte jag en ganska b lampa till hallen men den får duga, måste ha lite ljus där ute och sen lite ljus och annat smått och gott.

Imorse gick jag med Hugo till dagis efter det gick jag förbi Marina och fick jätte god frukost... När jag kom hem sedan städade jag Hugos rum från topp till tå, det var väldigt stökigt där inne, nu är det fint och även ny möblerat, han kom in och kollade med stora ögon vad som hade hänt med hans rum :) När jag hämtade honom på dagis fick han mycket beröm, han är FÖÖÖR snäll säger fröken, helt sjukt säger hon, de andra barnen har bråkat och tjutit och han bara står och kikar på, med sin lille kudde. Min plutt! Ätit bra hade han med gjort, då blir man glad i hjärtat.

Imorgon ska Johan vara hemma från jobbet och då ska jag försöka byta dag på dagis, kan man göra det? från onsdag till fredag? Det måste man väl kunna, jag behöver nämligen ha honom på dagis på fredag då jag ska på en djupintervju på de jobbet jag sökt, håll tummarna för att det går bra för mig :)

Haft en riktigt bra dag idag, är nöjd :) Kommer somna gott ikväll, dock väldigt ont i magen,. hmmmm ingen magsjuka va.. ?? neeeeee :S
0 kommentarer

godenmorgon

Godmorgon.

Kom nog hem vid halv tre inatt, blev att vi åkte till Carro vid halv 1 tiden och när jag kom hem var jag så sjukt trött. Det var kul att träffa lilla curr iaf och även sofia som jag inte träffar allt för ofta längre, mys med er tjejer :)
Idag är pappa Johan iväg och fiskar och vet inte alls när han kommer hem, när det börjar mörkna säkert, men jag ska leka med Anneli och Svea och lilleman iallafall, vi ska åka dit senare idag, när vi har piggnat till och allt :) Nu ska jag ringa Anneli :) kram o hej
0 kommentarer