Inte varmt ute nu alltså.

Helt sjukt vad jag frös ute idag, vilken tur att Johan körde oss till dagis, jag hade vänt annars det kan jag lova. Idag fick jag inte lämna Hugo på dagis utan var tvungen att vara med honom där i fem timmar. Ja det är jätte skoj att vara med honom men jag får ju mestadels sitta i personalrummet och det är väl inte det roligaste, helt ensam och inte nog med det hade mitt batteri dött också, fy.

Jag fick hjälpa till att lägga Hugo på vilan och det gick på nolltid, de hade verkligen klarat de själva. Han var så trött. Han var nära på att somna vid luncen sötnosen, satt med sin snutte och och hans ögon var helt borta.

När han vaknade så var han helt rosig om kinderna och fröken säger, Han är nog så röd för att han är varm, höjde elementen innan för att de inte skulle frysa, men jag höjde nog för mycket. När vi kom hem tyckte jag han var ovanligt gosig och ville bara sitta i min famn, jag tänkte att han är väldigt varm, men han var ju nyss sjuk, inte kan han ha feber igen. När jag tog febern visade den 39.4 Stackars lilla plutt. Jag har ägnat precis hela dagen och kvällen åt honom, vi har hittat på en massa mys här hemma. Han har inte vart alls kinkig och inte slått huvudet i golvet en enda gång, tack och lov.

Nu ligger han och sover och somnade med en gång, Jag kommer också lägga mig om en stund för jag är så fruktansvärt trött, denna dagen har tagit kol på mig haha, gå hem i den kylan utan vantar och mössa var ingen hitt. Imorgon kommer Jossan hit vid 1 tiden och dricker kaffe med mig, mysigt. och carro kanske skulle komma på frulle, mysigt :)

Här kommer några bilder på min fina prins.0 kommentarer