Inte varmt ute nu alltså.

Helt sjukt vad jag frös ute idag, vilken tur att Johan körde oss till dagis, jag hade vänt annars det kan jag lova. Idag fick jag inte lämna Hugo på dagis utan var tvungen att vara med honom där i fem timmar. Ja det är jätte skoj att vara med honom men jag får ju mestadels sitta i personalrummet och det är väl inte det roligaste, helt ensam och inte nog med det hade mitt batteri dött också, fy.

Jag fick hjälpa till att lägga Hugo på vilan och det gick på nolltid, de hade verkligen klarat de själva. Han var så trött. Han var nära på att somna vid luncen sötnosen, satt med sin snutte och och hans ögon var helt borta.

När han vaknade så var han helt rosig om kinderna och fröken säger, Han är nog så röd för att han är varm, höjde elementen innan för att de inte skulle frysa, men jag höjde nog för mycket. När vi kom hem tyckte jag han var ovanligt gosig och ville bara sitta i min famn, jag tänkte att han är väldigt varm, men han var ju nyss sjuk, inte kan han ha feber igen. När jag tog febern visade den 39.4 Stackars lilla plutt. Jag har ägnat precis hela dagen och kvällen åt honom, vi har hittat på en massa mys här hemma. Han har inte vart alls kinkig och inte slått huvudet i golvet en enda gång, tack och lov.

Nu ligger han och sover och somnade med en gång, Jag kommer också lägga mig om en stund för jag är så fruktansvärt trött, denna dagen har tagit kol på mig haha, gå hem i den kylan utan vantar och mössa var ingen hitt. Imorgon kommer Jossan hit vid 1 tiden och dricker kaffe med mig, mysigt. och carro kanske skulle komma på frulle, mysigt :)

Här kommer några bilder på min fina prins.0 kommentarer

Happy day

Idag har jag haft en glad kille här hemma och tack vare det blir jag också gladare, och jag blir väldigt mycket snällare. Han har vart så go idag och det har vart underbart. Idag har vi mest vart hemma eller ja Carro kom vid två tiden och då åt vi lite mat och sen vid fem tiden gick vi en promenad till maxi och handlade och lilleman var också med. När vi kom hem fick älsklingen lite kvällsmat och sen fick han ta ett kvällsbad, det är det bästa. Efter det klippte jag hans naglar och direkt i säng så han är pigg till dagis imorgon.

Johan ska köra oss till dagis imorgon för det ska bli 10 minus, vi kan inte gå. Sen imorgon så ska jag ha bilen, gött. Jag är rädd fortfarande dock sen jag pajade våran men det är bara o köra o komma in i det igen. Nu ska jag fortsätta att kolla på sofias änglar. Puss o kram
0 kommentarer

Kikat runt på internet

en barnmorska har svarat en annan tjej som har samma problem som oss. 

När ni märker att han är på väg att slå sig själv eller dunka huvudet i golvet, så tar ni upp honom i famnen och säger till exempel: ”Nu är du arg” eller ”Nu är du ledsen”. ”Nu håller jag i dig tills det har gått över”. Och så håller du om honom ordentligt så att han inte kan göra sig eller er illa. Egentligen gör han ju inte något fel. Han bara uttrycker sina känslor och sin frustration på det sätt han kan. Om ni gör så här så kommer han lära sig att hantera sina känslor på ett bättre sätt.

Detta kanske är smart.. Detta har vi faktiskt aldrig testat, men imorgon ska jag vara på min vakt hela dagen och verkligen se till att ta upp honom i famnen innan han hinner slå sitt huvud.

Ofta kan vi sitta i soffan o bara höra några dunk ifrån hans rum, ja då kan han ha blivit arg för att han tex inte fått ur kudden från spjälsängen, det är inte alltid man kan vara på sin vakt men alla tips är värt att försöka med.

0 kommentarer