Hostande Hugo

Hugo hostade så han spydde imorse men var tvungen att lämna honom en stund på dagis för att komma till jobbet en stund. Det är inte lätt att ha ett barn som blivit sjuk så mycket i samband med början av dagis och för mon del jobb. Snart får jag väl sparken, men då är det meningen. Hugo är viktigare än alla jobb i världen! Vart så missnöjd med hans dagis nu det sista så det inte är klokt.

Idag har la familia vart ute och gått en halv mil, underbart! Lite kvavt dock :/Ne sängen ropar godnatt!!

0 kommentarer

Härliga helg

HejSan

Igår när jag kom hem ifrån jobbet åkte jag, Johan och lilleman iväg och handlade :) på kvällen åt vi kräftor och kollade på lets Dance sen somnade vi som stockar i soffan.

Idag gick jag upp sex med Hugo och vid åtta väckte vi Johan med frukost. Senare under förmiddagen åkte vi till Johans mormor och morfar där vi grillade. Vid fem tiden var vi hemma igen och då kom bror hit. Jätte bra lördag med andra ord. Hugo är sjukt hes och har vaknat flera gånger redan med världens hosta :( plutt!

En annan sak med, jag har fått städ nojjan. Städar hela tiden. Överallt. Och disk brukar jag kunna se men absolut inte längre. Börjar jag bli gammal???!! Ne då... Nu ska jag lägga mig i sängen och sova så underbart gott. Kram

0 kommentarer

Hej

Idag tänkte jag gått till jobbet men vaknade i natt av att Hugo spytt ner hela sin säng. Inte kul. Annars har han mått bra idag men vart väldigt trött. Jag har städat och tvättat här hemma som vanligt. Hugos rum är jätte fint nu. Jätte nöjd. Johan åkte hemifrån halv 4 för att fiska och han blir väl hemma sent. Rätt skönt ibland tycker jag. Hihi egentid är värt guld :)

0 kommentarer