Myser med Hugo och spafrukost på dagen

0 kommentarer

Hej

Jag och Hugo har haft en riktigt härlig dag. Vi åkte till maxi och handlade och sen så åt vi lite korv med mos där också. Super mys! När vi kom hem la vi oss i sängen och vilade till Nicke nyfiken.

Idag har jag även lagat en gryta, min favorit faktiskt. Massa gott i. Fläskfilé, cabanoskorv, paprika, lök, morot, svamp, grädde m.m :) Carro kom och åt hon med mysigt mysigt! Sen har jag även fått i mig fyra koppar kaffe!!! Behövligt!!

Hugo sover och jag och Johan ska mysa till x-factor :) nu är det jobb lördag, söndag och måndag. Härligt:)

0 kommentarer

Slaggar i Hugos säng inatt

Super mys!
Tänkte slänga in ett inlägg innan jag somnar, ligger och kollar på bilar, rolig film och Hugo kan varje replik! Haha hans favorit film.

Jag har vart ledig i två dagar och vi har haft det så fruktansvärt bra! Igår bakade vi pepparkakor, städade och sen sov jag även middag med honom, väldigt uppskattat från Hugos sida! Idag har Hugo fått leka med Noel och sen har vi lekt hos Johans gmormor och gmorfar!

Imorgon är det jobb men börjar klockan tre så imorgon hade jag tänkt att vi skulle bada och bara ta det lugnt. Nu ska jag fortsätta kolla filmen! Om några dagar kommer mitt nya iphoneskal ni ska få se bild sedan! Spännande. Alla kommer ha ett sånt sedan haha :)

0 kommentarer