Strax solsidan

Hej, nu har jag haft en skön helg med min fina familj. Idag har det vart storstädning här hemma och Hugo har hjälpt till så fint :) sen gick jag och Hugo till affären då pappa hade både vagnen och bilen, men en promenad i Hugos fart slår aldrig fel :) det var mysigt. När vi kom hem igen gjorde jag en kyckling gryta med ris, vitlöksbröd och lite tzatziki till det :)

Om en stund börjar solsidan, tänkte att Hugo kunde få kolla på det och sen lägger jag mig tillsammans med honom :) imorgon blir det jobb igen :) sen är jag ledig två dagar och då åker jag och lillen till mamma! Åh mysigt:)

Glömde säga att vi var på djurparken igår, det var mysigt men FÖR kallt!!

0 kommentarer

Hej

Nu har jag lämnat Hugo hos min kära mor, där kommer han ha det bra. Han blev inte alls ledsen när jag gick utan han ville mest stänga dörren haha, det är ju ett gott tecken tycker man som mamma, finns inget värre att lämna ett barn som gråter. Imorgon börjar jag jobba klockan tre och sen kan man säga att jag knappt kommer vara hemma innan halv 8 på fredag kväll. Imorgon vid stängning så är det ju direkt till James Bond festen och därifrån kanske vi är hemma runt halv 1. Sen är det jag som öppnar och stänger vid sju på fredagen. MEN sen är jag ledig lördag och söndag. Blir mycket att se fram emot och det kommer nog bli riktigt trevligt imorgon. 
 
Imorgon kanske jag åker och till Becca och lockar mitt hår om hon hade någon tid över, det är lite mer gala, men får se trivs alltid bäst i platt men men, får se vad jag hinner imorgon. 
 
Nu ska jag strax lägga mig i en renbäddad säng, åååh vad skönt. Behöver inte ställa någon klocka heller och ingen Hugo som väcker mig, men det saknar jag redan. hihi 
 
 
0 kommentarer

Goddag!

Nu ska jag strax lägga Hugo för lite vila :) senare idag åker vi och hälsar på mormor, sen ska Hugo stanna kvar där då jag och Johan ska med jobbet på James Bond gala. Eller vad man kan kalla det :) det blir fin middag med vin och skumpa och efter det Bond premiären. Blir nog trevligt. Det jobbigaste är att jag ska åka dit precis efter jobbet, en tjej som tar lång tid på sig att fixa sig.

Nä nu är det dags för lillkillen att vila, ha en skön dag för det ska jag ha :)

0 kommentarer