Dagens food

Hejjelihejj!
 
Dagens mat.
Frukost
Två knäckebröd, ett stekt ägg och en stekt korv.
Kaffe
Lunch
Tre fiskpinnar med spenat
Mellanmål
En banan
Middag
En kycklingpaj
Mellanmål
En proteinbar
 
Och kvällsmaten kommer bli kycklinggryta med broccoli, dock ska jag inte äta så mycket utav det utan det är mest för att jag ska ha matlåda till jobbdagen imorgon.
 
Känns som en massa mat men bortser man från kvällsmaten så är ju det en perfekt dag med mat :) Nu ska jag fortsätta jobba.
Har vart och köpt mig lite träningskläder nu med, tränade i över en timma hemma idag, bullshit dem som säger att man måste gå på gym herrejävlar har aldrig vart så svettig! PLUS att Hugo hade sjukt skoj när jag löjlade runt.
 
Kramhej
 
 
0 kommentarer

Godkväll

Idag har jag träffat lillprinsen, han var så fin. Vilka tillbaka blickar jag fick när Hugo kom till, så otroligt lika. Det var mysigt att gosa med honom, hoppas på ett namn snart också. Jag vill inte ha barn men längtar tills den dagen jag bestämmer mig för att bli gravid igen. Den dagen kommer någongång (hopppas jag) 
 
Hugo är i den bästa åldern nu, så himla rolig. Pratar hur mycet som helst, förstår precis ALLT och har ett sånt sjukt minne. Imorgon ska jag laga en god kycklinggryta med broccoli till mig och potatis till Hugo.
 
Ha de 
0 kommentarer

Trött

Jag är helt förstörd efter dagens jobb! Bara en massa skit hela tiden, usch hatar sånna dagar, ta massa skit från människor man inte känner när man har blivit tillsagd att göra på ett viss sätt, ne usch och fy!

Ikväll tog jag på Hugo blöjan och det roliga var att han precis ropade från sin säng att han behövde kissa och så gjorde han det :) får se om blöjan är tom imorgon :) han ska få gå utan imorgon på dagis men ska säga att dem får ta på den ute om dem vill!

Idag fick becca och Micke en liten kille, tänkt på dem precis hela dagen, vilken lycka! Massa kramar till er! Nu ska jag fortsätta kika tv.

Hej

0 kommentarer