Hej

Igår efter jobbet åkte jag direkt till mamma, vi var nere på stan och handlade och sen la vi oss typ. Jag och Hugo kollade dock en film innan vi slumrade. Jag har inte bestämt än om jag ska hem idag eller imorgon. Jag är så trött så jag vet inte om jag orkar sätta mig i bilen haha. Idag är det regn och rusk, självklart när man är ledig.. Men men... Så är det ibland. Idag är det egentligen en riktig städ dag hemma. 
 
Ganska uttråkad faktiskt, vad ska man hitta på??? Ta vagnen och gå ut på promenad? Nej tack, inte speciellt lockande men hade aldrig tvekat om solen sken :) 
 
Ne hejjj så länge, en film ska jag se nu.
0 kommentarer

MMm

Snart kommer älsklingen hit med lite thai mat, så sugen. Tiden går snabbare om man äter på jobbet haha, måndagar är så fruktansvärt sega så de hade lika väl tjänat på att stänga dessa dagarna.. Ja inte direkt men nästan. Ljuvligt väder ute har jag hört.. Jag vill UT nuuuu, sola och bada i sjön. Efter jobbet idag åker jag och Hugo till mormor tror vi, får se hur trötta vi är när klockan slagit över 7. Huvudet dukar redan lite.. :( Hoppas Kim kommer in på kaffe snart, PLZ kimmi jag dör av trötthet :) 
0 kommentarer

På jobbet

Sitter just nu på jobbet, har med mig datorn idag för att måndagar brukar vara så döda och igår gjorde jag grovstädning och imorse städade jag lite med så finns inte så mycket mer att göra. Idag efter jobbet ska jag åka och kolla på en ny dator, älskar min data som jag har nu men har fått tejpa batteriet och det hade inte vart kul om den la av med alla mina bilder. 
 
Idag till jobbet har jag med mig en panpizza, joghurt, äpple och en vitamin dricka, får se om jag klarar mig hela dagen, brukar vilja ha massa middag när jag jobbar denna hel dagen, efter jobbet blir det thai mat har jag bestämt. 
 
Just det.. Till alla är fröknar där ute
Det gör en hel dag för en mamma om man bara är dunder trevlig mot barnets mamma när man lämnar. 
Idag var Hugos fröken helt underbar och man såg hur mycket han strålade, så kul att se och hon gav honom massa beröm att han är duktig på att puzzla att hon inte sett något liknande. Det värmer :) 
0 kommentarer