Dagarna bara går

Jag har vart sjukskriven i veckan, njurbäckeninflammation.. riktigt jobbigt har det vart. Först var jag hemma för Elton i 1,5 veckor och sen mig själv 1 vecka. Känner att min lön kommer bli ruskigt bra. 

Julafton närmar sig. Tuff tid med allt tycker jag. Jag ska bara fokusera på Johan och barnen, får strunta i allt runt omkring.

Nu ska jag sova, Elton och mamma dag imorgon när Hugo är i skolan. Ha en fin kväll alla. 

Lite bilder Sen sist.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer

December

(null)

(null)

(null)

(null)

Här kommer en före och efter bild på vardagsrummet med den nya tv-bänken :) blev så mycket bättre. Hugo fick ner den gamla på sitt rum :) 
0 kommentarer

Hej

Godkväll. 
Idag var jag och köpte våran kungsgran som ska glittra fint här i jul. Den får åka upp på lördag eller söndag. Två veckor innan tycker jag är ganska perfekt. Man måste ju hinna njuta lite av den innan den ska åka ut igen. Jag slänger ut allt den efter nyårsafton, då har jag tröttnat på julen. 
 
Imorgonn ska jag åka till läkaren med Elton, han har fått svinkoppor. Det är något jag absolut vet noll om. Jag har aldrig haft det eller haft någon i min närhet som haft det. Idag var det en vecka sen han fick den första. Igår fick han sin andra på armen. Sköterskan som jag pratade med sa att jag måste få hem ett intyg då man kan bli hemma ganska länge för den skiten. Man blir ju tokig. Ungen är helt pigg och frisk så de är sjukt jobbigt att vara hemma för ett sår. Men de smittar ju som tusan så det är väl förståligt. 
 
Min magkattar har blivit bättre tack vare två omerpracol om dagen. Dock har jag sjukt ont i min högra njure. Jag hatar att gå till läkaren så jag kommer dra på denna smärtan tills jag måste åka in och kolla upp det. Det brukar gå över av sig själv. Mina urinvägsinfektioner brukar tyvärr ta sig upp till njurarna så jag känner igen symtomen. 
 
 
Usch vad ont det måste göra med ett sånt sår. 
 
 
 
Ha en jätte trevlig kväll. Jag kunde inte somna igår så jag hoppas att jag kan det ikväll för det finns inget värre än att ligga helt pigg i sängen. 
 
0 kommentarer