Hej

Idag har jag och barnen vart på stan med mamma och mina mostrar. Så himla mysigt. Idag fick jag hem barnens skolavslutnings kläder, så himla basic och så himla jag. Alltså titta hur sött, de kommer matcha så himla gulligt. Får passa på tills dem inte går med på det längre. 


Igår åkte jag till team Sportia och spontan köpte Fotbollsskor till Hugo vilket resulterade i att det blev helt fel storlek. Han använde dem på sin träning igår så vi kan inte byta dem. Idag fick vi åka tillbaka till affären och köpa ett par Nike istället. Jag får försöka sälja dem svarta. Om någon är intresserad av umbro i storlek 28 hojta till! 


Jag har blivit med cykel med. Ska ta en bild imorgon. Så himla nöjd med den. Barnstol har jag satt på också så imorgon blir det att cykla till skolan. 


Ledig imorgon men jobbar fre, lörd, sön, och måndag sen. Så imorgon ska vi tusan njuta! 


Jag har även beställt hem natural cycle för att jag inte vill stoppa i några hormoner i min kropp. Någon som testat?? Skriv nedan vad ni tycker såfall. 


Ha de fint hej 

0 kommentarer

God mat

Skriv inläggstext 

0 kommentarer

Hej

Haft en underbar ledig dag i solen med familj och vänner. 


God frukost, lämnade Hugo i skolan. Åkte till stan med grannarna och mamma, shoppade loss och handlade mat. När vi kom hem åt vi lunch hos grannen och efter det hämtade jag Hugo i skolan. När han kom hem fick han öppna paket. En skateboard. Han blev super glad. 

Vi har ätit gott hela dagen och vart ute i solen och bara njutit. Nu på kvällen har josse och John vart hos oss och grillat. 

Fick ett positivt brev på posten idag att Hugo ska påbörja sin hormonbehandling i september för sin längd. Han tycker att de är läskigt att han ska ta en spruta dagligen men han är ändå väldigt förväntansfull.

Ha de fint alla, nu ska jag sova för imorgon har vi sko släpp på jobbet. Gryma skor för 100:-

Kram hej 

0 kommentarer