Hej

Imorgon börjar jobb igen efter några dagars ledighet. Mått riktigt dåligt ett bra tag och gör fortfarande. Brukar alltid må bra när jag jobbar men känner mig väldigt trött så det är väldigt jobbigt. Nu ska jag sova för jag ska upp tidigare än barnen imorgon så jag kan fixa mig i lugn och ro för att sen väcka dem med färdig frukost till adventskalendern som börjar imorgon. Om de är förväntansfulla. Godis, pyssel och böcker varje dag. Jag och Johan får skrapa triss i 24 dagar. Blir bra de med :) 

(null)

 
0 kommentarer

Godkväll

 
 
Hej 
Just nu sitter jag i soffan och har druckit en kopp glögg med Johan. Helgen har vart bra förutom min magkarr eller vad det är jag har. Jag ska till vårdcentralen imorgon och hoppas på att de kan hjälpa mig. 
 
Hugo tappade sin första tand idag. Känsliga jag fick till och med tårar hahah
0 kommentarer

Magkatarr

Igen..... så fruktansvärt jobbigt. Ligger i ett mörkt rum med lurar i öronen. Haft en jätte bra dag med barnen men nu blev jag helt slut. Var och köpte en ny tv till Hugo idag som han ska få i julklapp. Appar i den så han kan kolla youtube och netflix i den genom vårt internet. Han kommer att bli så glad. 
 
 
0 kommentarer