En dryg dag

Har inte bloggat på ett tag för jag mest jobbat. Imorgon är sista dagen sen tar jag en veckas ledigt. Ska bli jätte skönt. Ikväll på jobbet hände någonting med min kropp, jag hade jobbat så sjukt hårt gått ut med så galet mycket provrumsplagg i flera timmar och jag kämpade som en riktig galning för att få bort allt. Min kropp bara stängde av, en timma innan stängning. Jag fick frossa och började frysa, kände hur jag bara ville gömma mig, det sved i mina ögon, gjorde ont i min kropp. Jag tog min kvarts rast och hade hjärtklappning. Sjuk obehaglig känsla. När jag åkte hem i regnet bröt jag ihop totalt och när jag kom hem mådde jag bättre igen. Vill aldrig känna så igen. 


Jag var på massage häromdagen då hon sa att hela min nacke och rygg har en inflamation och där av har jag ont i min ischias. Kanske är något med kroppen som gör att den strejkar lite. 


Här kommer iaf lite bilder från sist. 


Nu ska jag sova och ladda inför imorgon. Hugo har vart ledsen ikväll så det gjort ont i Johans hjärta, han mår inte bra över något i skolan men är väldigt dålig på att öppna sig. 


Jag hann inte krama om honom innan han somnade för de sover alltid när jag kommer från jobbet. :( 

Hejsvejs

0 kommentarer