Hej

Äntligen var dagen här.

Idag var vi på drottning silvias sjukhus där vi gick igenom hur vi skulle ta sprutorna på Hugo. Hans hormonsprutor för dem som inte vet. Han var inne i april över natten för att mäta sitt hormon genom en nattkurva och den visade lite brist på hormon. Dock bara på gränsen. De var ett annat prov som var väldigt lågt som fick läkarna att överväga att Hugo skulle få testa på hormonsprutor i ett år. 

Om han ska få fortsätta med sprutorna efter ett år ska han ha vuxit ett steg upp i sin kurva och det är ganska svårt så vi får helt enkelt se.

Det tar en stund att få hem själva medicinen men idag fick vi hem sprutan och nålar med "låtsas medicin" de ska vi nu öva in här hemma. Hugo klarade att ta sprutan galant i kväll och han är sjukt taggad att fortsätta. Känns så läskigt att vi ska sticka honom så ofta MEN det har ju en orsak. 

Imorgon åker vi till Apoteket och lämnar in receptet. Då tar det ett tag för dem att få hem medicin osv. Sen när vi får hem den ska vi boka tid med endorkin för att där ta första sprutan. 


Han fick en stor ryggsäck på sjukhuset och där i ska han lägga sin kylväska med kylklampar den dagen vi ska åka hemifrån över natten. Han fick även en nalle som han ska testa ta sprutan på och även lite annat smått och gott i väskan. Värmer så i hjärtat när en läkare märker hur smart Hugo är. Han blev liksom förvånad och chokad över många grejer som Hugo sa. Hoppas Hugo kunde förstå hur speciell han är, min älskling <3 


Imorgon är det Johans första jobb dag på mycket länge. Känns så ledsamt att inte ha honom hemma längre. Man blir väldigt van vid att ha honom här. Nu kommer vi ses så mycket mindre men de ska väl gå bra ändå. 

Nu går mina ögon i kors. Dags att sova. Hej hej 

0 kommentarer