Hej

Hur sjukt att jag går in i v 39 imorgon? Undra om nästa förlossning också ska gå över fem dagar som med de andra eller om de kommer tidigare. Jag har en strategi nu, jag är alldeles för aktiv och de kommer få bebis att trivas allt för mycket i magen med allt gung så kanske ska jag börja ligga i sängen i stället? Bara för de tog jag sovmorgon i morse, dock vart vaken sen 6 men ligger fortfarande kvar i sängen och den är 09. Hahah. Johan är uppe och gör frukost. Någon gång ska väl den mannen också göra lite kökssysslor??:P 

Jag hoppas på allt i världen att förlossningen inte startar på natten för då har jag så fruktansvärt ont. Jag kan knappt gå upp för våran trappa när jag ska kissa var 30e minut. Det är fruktansvärt. Inte att jag har samandragningar eller något utan bara ont i varenda kroppsdel. 

Igår fick Hugo sin nya cykel, en ny hjälm, nya glasögon och ett coolt linne. Vi hade egentid på stan innan de var dags för barnmorskan. Bebis är i princip fixerad men man kan röra huvudet till höger och vänster någon millimeter.

(null)

(null)

Vad händer idag då? Jo idag ska äntligen nya dörren sättas in. Längtar! Vi har väntat ca 10 veckor. Helt galet!!

Ne nu låter det som att frukost är klar, så nu ska jag upp. Ha en fin dag!! 



0 kommentarer