Tänkte säga godnatt.

Snart ska jag sova för imorgon blir det både skolan och jobb. Att jag aldrig kan säga nej, Men det fanns fördelar med att jobba imorn ändå för då slipper jag att jobba på torsdag. Jippi! Har pratat med min sötnos hela kvällen. Vet inte vad vi snackar om hela tiden men det är inte tyst en sekund. Imorgon är sista lektionen inställd så slutar vid ett sen efter det ska jag ner till stan med Josefine. Imorgon på jobbet ska jag iväg och bowla med en. Kommer nog bli rätt kul om inget kaosar!

Natti natti

0 kommentarer

hej

Kom precis upp ifrån ett varmt och mysigt bad, alltid lika skönt att ligga där inne med ljus och bara ta det lugnt. I badkaret pratade jag även med min älskling Johan, är helt beroende av telefonen. Alltid upptaget hos mig. Så glad över min pojkvän han är verkligen världens bästa och så sjukt snäll. Jag är så lycklig att jag har dig och för varje dag som går blir min kärlek bara starkare till dig.

           

0 kommentarer

Hejsan

Tänkte skaffa mig en blogg även om jag är helt utan fantasi och aldrig kommer veta vad jag ska skriva om, men alltid kul att ha något att göra när man har tråkigt.

Idag har jag vart i skolan men en lärare var sjuk så vi hade två inställda lektioner. Då stack några av oss ner och åt på kina, efter det ångrade man sig för man var så proppmätt att man knappt kunde gå. Sedan har vi bara haft svenska och nu är jag hemma. Har precis öppnat lucka ett i min chockladkalender som jag fick av min pojkväns mormor, ska försöka att inte äta upp alla utan göra som man gjorde när man var liten och längtade tills man fick öppna lucka efter lucka.

Jag sitter och lyssnar på Leona Lewis låtar, riktigt bra är dom. Hennes finaste låtar just nu är Angel och Yesterday helt klart!

1 kommentar