Frossa

Usch vad jag fryser!!! Jag hade en kund innan och för tredje gången här på jobbet är jag så nära på att svimma. Idag har jag både ätit och druckit bra, svimm attackerna kommer på några sekunder! Jag blev svettig och illamående och min syn blev dålig! Fy vad jobbigt det är. Spydde som en galning när kund hade gått och nu är det lugnt igen bara att jag känner mig helt slut och fryser! Fy vad detta är jobbigt!!!!

Jobbiga situationer som jag inte riktigt kan handskas med:( 


Var en säljare här innan.. På tal om annat. Snö of Sweden som jag gillade mycket förr. Efter att vi pratat lite gav hon mig ett halsband :) 


0 kommentarer

Åh

Sitter och kollar på magen som rör sig, så mysigt! Den vekar inte gilla mina byxor.. Men det kan väl inte vara farligt dem sitter ju så långt ner... 


Strax åka till jobbet, hinner nog med Gina med:) 
0 kommentarer

Det fanns

Tvättid! 
Härligt... Tvätten hänger och sen blir det att bädda rent i sängen :) 

Vi har ätit god frukost, rostade mackor och varm chocklad. Till lunch blir det stuvade makaroner och mini köttbullar, snabb och enkel lunch :) 


Just nu får jag kolla lite efter tio, typiskt att det ska vara repriser som jag redan sett!!! :/ Hugo målar med vatten och glitter färg! Han älskar att måla :) 


0 kommentarer