steken puttrar

Hej där :)

Steken står på spisen och puttrar och potatisen med, snart blir det god mat och tv. Carro kommer ikväll och ska sova här, somnar nog tidigt till en film skulle jag tro. Vi ska upp och jobba imorgon vid sex så då gäller det väl att vara utvilad. Fy helvete.....

Idag gjorde Hugo ett BUS, imorse när jag gjorde välling till honom hörde jag från vardagsrummet ett "Mmmmmmm" När jag kommer in där står han och dricker cocacola ur ett glas som vi glömt på bordet från igår, vilken busunge alltså. Sen har han även lärt sig att klättra ner från sängen, vilket är så underbart skönt!! Och idag när jag diskade fick han sitta i ena diskhon och bada samtidigt, hjälpte till gjorde han också :)

Neh nu ska jag fortsätta med maten för om en halvtimma kommer älskling hem och då ska den vara klar :D hihi Kram o hej
1 kommentar

Njuter

av mina dagar ensam här hemma med Hugo, det känns som när jag var mammaledig ígen, det är underbart. Innan har ju Johan alltid vart hemma och det är inte alls samma känsla men måndagen och tisdagen har vart dem bästa. Jag saknar mammaledigheten, de gör jag. Ändå vill jag inte bli av med jobbet, PÅ tal om det så ringde chefen idag och skulle kolla upp hur det såg ut med mammaledighet osv, kanske kunde fixa så jag får vara hemma med Hugo lite utan att bli av med jobbet, det skulle vara något det. Underbart!! Jag menar ett jobb finns alltid men denna tiden med Hugo kommer aldrig tillbaka igen. Jag tror min kraftiga magkatarr beror mycket på ÅNGEST för att jag tänker så mycket på detta.. Vad ska jag göra.... Någon som har något tipps :)?

Idag är jag mörkhårig igen, med lite rött i, ja inte mycket men skimrande rött. Det är faktiskt fint men har inte hunnit platta det ännu så kan inte riktigt se än och med smink blir det säkert ännu finare. Jag vet att jag snart kommer göra slingor igen haha som vanligt, men min kille gillar inte brunetter säger han hahaha, men vaaad gör de :)

Har haft en super dag idag, idag på dagen kom Erica och Sofia med deras barn, vi hade det jätte trevligt och det var så jätte längesen som Erica var hos mig så det var jätte roligt. Sen när dem åkte hem kom min söta Curr och då gjorde jag mat till oss och även till min gubbe och sen åkte vi iväg till M&B där vi har spenderat våran kväll. Nu ligger jag i sängen och bara NJUTER :)Kolla min lille plutt här, vart är han?? Han är numera en POJKE. Herregud vad tiden springer iväg.... Jag önskar man kunde spola tillbaka den lite :)

0 kommentarer

Jag testar

att sluta med medecinen för att se om magen klarar sig utan skiten. Om inte så vet jag inte vad jag gör men jag vet ju då att jag har tabletter hemma att ta direkt, BRA! De värsta är att jag får ont i magen så fort jag stressar. Igår skulle vi iväg till leos lekland och de stängde sex, jag kom med idéen klockan 4 och då sov Hugo, vi ville inte väcka honom och han vaknade kvart över. Snabbt gav vi honom mat, tog på kläder och stack iväg. Vi var där klockan fem och jävlar vilken magvärk jag hade. Jag KAN inte stressa, det får jag inte göra. Fick hemska minnen om de värsta nätterna i mitt liv där.

Just nu ligger jag i sängen, vi var ju hos M&B där vi grillade och kollade fastfive, den var grym. Jag har aldrig gett dem filmerna en chans innan och det ångrar jag nu vill jag lova. Vi kom hem för en stund sen och då fick min hungriga bebis lite mer välling för han vaknade var femte minut ungefär. Han blir verkligen inte mätt på 200 ml och absolut inte på 1 dl välling som ska ges, nee vi ger nog mer än dubblet, de mäter jag inte längre.. Men vällingen är lite svårare...Ska dock öka den lite imorgon, stackarn kan ju inte somna hungrig =(

Imorgon om mina söta vänner kan och vill blir det unga föräldrar, sen jag började jobba har jag inte kunnat åka dit en enda gång, ush det är hemskt att inte kunna hitta på såna saker med sitt barn, man borde bara jobba tre dar i veckan när man är mamma hahaha, jaaa man missar ju så mycket annars... jag vill inte missa en sekund av Hugos liv, tanken att bara sova ifrån honom en natt får mig att må jätte dåligt..Underbar semester i Falkenberg hade vi, jag och min underbara familj. =) Jag saknar det så otroligt mycket men det kommer vi göra om nästa sommar och då ska jag banneme ha mer semester. 10 veckor åtminstonde :) hehe näää
1 kommentar