=)

Hey, sitter och kollar på sjukhuset =) Faktist ganska intressant. Vaknade vi halv 12 idag och då åt jag en god frukost =) Inatt mådde jag skit dåligt, hade jätte ont i magen och var jätte varm men när jag la mig i sängen somnade jag direkt och idag mår jag bra. Jag o Johan städade hela lägenheten igår. Mamma tvättade åt oss och håller på med det fortfarande, det var hur mycket som helst. Vi bytte lakan och allt i vårt sov rum så det luktar jätte gott nu. Om tre timmar börjar jag jobba, nu har jag jobbat i sju dagar irad. Hur trött som helst nu. Imorgon ska jag till Borås tandläkare, ska kolla min tandställning en sista gång och den 2 sep åker den bort. Sjukt så jag längtar =) Hade de funnits mer personal där hade den åkt bort redan imorgon, men men det är bara att vänta..Ska försöka få med mig Josefine också =)
0 kommentarer

ush

Hur töntig är inte jag då? Vågar inte gå ut till hallen nu för att det är en jätte stor spindel där. Funderade till och med att gå till jobbet en timma före jag börja jobba men så fjantig kan jag inte vara. Ush den är jätte enoorm. =( Tjocka ben. Tänk om man ligger och sover med sånna, ganska äckligt. Ne nu blir det stor städning i hela lägenheten när jag slutar jobbet.
1 kommentar

Godmorgon =)

Hejsan! Har precis diskat, var hur mycket som helst så har slått där sen jag vaknade. Men skönt är det när man är klar. Inatt har jag faktist sovit ganska dåligt. Vi sov i soffan, bäddade ner oss där men katten lekte hela tiden så man kunde inte somna. Var så arg :P Men mysigt att somna i soffan någon gång iaf. Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen. :)Denna dummiskatten =)


0 kommentarer