Bra dag

Hej.

Dagen har vart lång, helt slut nu, Kollar BB sen är det sängen säger jag bara :)
Började min dag med att tvätta lite, sen vid 11 tiden gick jag och Hugo till Icamaxi och mötte Sofia och Meya och sen fortsatte vår promenad hem till dem, blev en riktigt bra promenad, kändes skönt. Vi hade det jätte trevligt och Hugo fick en skjorta av Sofia, Jätte söt :) TACK.

Vid 4 kom Johan och hämtade oss och då åkte vi direkt till GmromorOchGmorfar och grillade, mumma. Fast åt inte speciellt mycket. Sen åkte vi hem efter ett tag och då tog vi vägen förbi Johans mamma, Hugo fick en fin jacka och två badplagg :D tack där med :)

Nu ska jag kolla klart BB sen sova som sagt, tillbaka till SOfia och Meya Imorn :) HEEJ
0 kommentarer

Hej

Hej, idag har jag inte mått något vidare men lite bättre iallafall. Jag har inte spytt det är ju bra det. Jag har fått i mig ett nudelpaket på hela dagen och pyttelite chips, hur illa jag än mår så kan jag inte motstå dippen och chipsen, ne tack :). Hugo ligger och sover. Han gnydde precis där inne och när jag skulle kolla till honom är han precis genomsvett, tog bort hans täcke och gav han en tunnare filt ifallafall :)

Jag har vart ute med Hugo idag, vi var på lekparken lite och marina kom även och tjötade lite, trevligt. Kusin vitamin :) <3. Håller tummarna på att jag är frisk imorgon så att jag och Hugo kan NJUTA lite av den underbara solen, vill verkligen. Nu har jag bott på smhi.se och letat efter regn men inte hittat :( Dumma mig, men de är inte kul att vara sjuk i sol, då får det hellre regna så man slipper få dåligt sammvete.. Ne nu börjar kl 8 hos kändisar eller vad de hette haha :)) HEej
0 kommentarer

falkenberg

0 kommentarer